Головна  →  Новини  →  19 вересня 2019

У центрі зайнятості Голосіївського району проведено «День відкритих дверей роботодавця»

Одним із найважливіших пріоритетів діяльності Голосіївської районної філії КМЦЗ є побудова тісної взаємодії з роботодавцями. Саме роботодавець є основним партнером в реалізації державної політики зайнятості, співпраця з яким безпосередньо впливає на якість надання службою зайнятості соціальних послуг населенню. 

З метою допомоги ТОВ «Рошен Ексклюзив» в укомплектуванні вільних робочих місць шоколадників та укладальників-пакувальників Голосіївською районною філією КМЦЗ 17 вересня 2019 року було організовано та проведено «День відкритих дверей роботодавця». У такому заході взяли участь 9 осіб, що звернулись до служби зайнятості з пошуку роботи.

Директор підприємства Олександр Петров розповів про сферу діяльності підприємства, організацію виробництва, презентував продукцію та ознайомив учасників заходу з умовами праці.

За результатами заходу три особи зацікавилися вакансіями та були запрошені на ознайомчу екскурсію та подальшу співбесіду безпосередньо на підприємстві.

Даний захід пройшов цікаво та інформативно. Всі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували роботодавцю за приділену увагу.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю