КМДА Київська міська державна адміністрація


12 вересня 2019

Проведено Презентацію роботодавця в центрі зайнятості Голосіївського району м. Києва

Голосіївською районною філією Київського міського центру зайнятості 10 вересня 2019 року, на замовлення ПП «Система вентильованих фасадів», було проведено Презентацію роботодавця для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості та шукають роботу, та осіб які, розміщують резюме для пошуку роботи на сайтах.

Директор підприємства, Ільченко Олег Анатолійович,  проінформував присутніх про обсяги запланованих робіт, умови роботи на будівельних об’єктах, розташованих у місті Києві та передмісті.

Основними вимогами до кандидатів є: мінімальний досвід роботи на будівництві по улаштуванню навісних фасадів, придатність за станом здоров’я до виконання робіт на висоті.

Також пан Олег наголосив на тому, що бажаючі працевлаштуватися проходять безкоштовне навчання та отримують посвідчення  на безпечне виконання робіт на висоті.

Серед соціальних умов: стабільна заробітна плата (+ % від обсягу виконаних робіт по закінченню об’єкта),  щорічна відпустка, можливість частково компенсувати вартість житла. За результатами заходу, дві особи які зацікавились вакансіями були запрошені на подальшу співбесіду.

За інформацією Голосіївської районної філії КМЦЗ  



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.