Презентація роботодавця - ефективна форма взаємодії з клієнтами Служби зайнятості

Голосіївською районною філією Київського міського центру зайнятості 30 серпня 2019 року, на замовлення Окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України, було проведено Презентацію роботодавця для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості та шукають роботу.

Представник роботодавця, Конченко Алла Григорівна,  проінформувала присутніх про умови несення військової служби за контрактом. Основними вимогами до кандидатів є : громадянство України, придатність за станом здоров’я до військової служби, фізична підготовка, психологічна та професійна придатність. Одним із ключових завдань військовослужбовців  є здійснення заходів з охорони державного кордону України (патрулювання в контрольованих прикордонних районах, робота з паспортними документами в пунктах пропуску, огляд транспортних засобів).

Також  пані Алла наголосила на тому, що військовослужбовці за контрактом мають пріоритетне право вступу до вищого учбового закладу – Національної академії Державної прикордонної служби України з можливістю отримання вищої освіти та офіцерського звання.

Серед соціальних умов: стабільна заробітна плата,  щорічна відпустка, забезпечення військовою формою, обстеження та лікування в медичних закладах ДПСУ.

Захід відвідали 4  особи, які перебувають на обліку в районній філії.

 

За інформацією Голосіївської районноюї філії Київського міського центру зайнятості 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю