Головна  →  Оголошення  →  9 липня 2019

Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація оголошує конкурс на право оренди нежитлових приміщень КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Голосіївського району м. Києва

 Інформація про об’єкт оренди: нежитлові приміщення першого поверху нежилого будинку на вул. Голосіївська, 53, літ. А, загальна та корисна площа 21,0 кв. м (оремо розташовані приміщення площею 15,4 кв. м та 5,3 кв. м).

Вартість об’єкта оренди станом на 30.04.2019 – 494 000,00 грн. Оцінка проведена суб’єктом оціночної діяльності ФОП Богатиренко І.О. Мета використання за заявою ініціатора оренди – розміщення аптеки, що реалізує готові ліки, торговельних об’єктів з продажу окулярів, лінз, скелець в приміщеннях лікувально-профілактичних закладів.

Конкурс відбудеться об 12:00 год 31.07.2019 року в приміщенні Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, яка розташована за адресою: м. Київ, просп. Голосіївський, 42, 4 поверх, каб. 415.

Стартовий розмір орендної плати - 4 940,00 гривень без ПДВ за перший місяць.

Розмір авансової орендної плати для участі у конкурсі на право оренди (становить стартову орендну плату за 4 місяці) – 19 760,00 грн. (без ПДВ).

Мінімальний розмір збільшення стартової орендної плати (крок аукціону) встановлюється конкурсною комісією, але не може бути меншим ніж 5 відсотків і більшим ніж 10 відсотків найбільшого стартового розміру орендної плати відповідно до запропонованого учасниками в конкурсних пропозиціях цільового призначення приміщення.

Реквізити (балансоутримувача) для сплати авансової орендної плати: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Голосіївського району м. Києва (вул. Голосіївська, 53, м. Київ, 03039,  тел. (044) 524-53-04), р/р 2600401528105 у відділенні вул. Генерала Алмазова, 2, ПАТ «Кредобанк» в м. Києві, МФО 325365, ЄДРПОУ 38945128.

Конкурсна документація та інші матеріали оформляються відповідно до вимог додатку 2 до рішення Київської міської ради від 21.04.2015 № 415/1280 (у редакції рішення Київської міської ради від 06.12.2018 № 253/6304).

 Місце подання конкурсної документації: м. Київ, просп. Голосіївський, 42, 2 поверх, каб. 216 (пн.- чт. з 9-00 до 18-00, пт. з 9-00 до 16-45. Обідня перерва з 13-00 до 13-45).

Кінцевий термін подання конкурсної документації за 3 робочі дні до дати проведення конкурсу

 Для участі у конкурсі

 Претендент подає на розгляд конкурсної комісії наступні документи:

 1) Документи та заяву про участь у конкурсі за формою, визначеною у додатку до Порядку проведення конкурсу на право оренди майна територіальної громади міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 21.04.2015 № 415/1280 (у редакції рішення Київської міської ради від 06.12.2018 № 253/6340);

 2) Документи, що засвідчують сплату авансової орендної плати.

  *Заяви і супровідні документи можуть бути подані в електронній формі за наступною електронною адресою, а саме: [email protected]

  Заяви подаються:

 -  у паперовій формі – особисто або через уповноважену особу чи засобами поштового зв’язку (через поштове відділення, цінним листом з описом вкладення та повідомленням про вручення поштового відправлення);

 -  в електронній формі – засобами телекомунікаційного зв’язку, після проходження ідентифікації за допомогою Системи – модулю «Оренда комунального майна» інформаційно-аналітичної системи «Управління майновим комплексом територіальної громади міста Києва». Звернення формується замовником в електронній формі з долученням до нього електронних копій документів, виготовлених шляхом сканування.

УВАГА!!!! Станом на 09.07.2019 Система – модулю «Оренда комунального майна» інформаційно-аналітичної системи «Управління майновим комплексом територіальної громади міста Києва» не працює.

 Примітка:

 Від особи, яка раніше зверталась із заявою, згідно з пунктом 6.1. Положення про оренду майна територіальної громади міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 21.04.2015 № 415/1280 (у редакції рішення Київської міської ради від 06.12.2018 № 253/6340), і отримала позитивний висновок рецензента про відповідність звіту про оцінку майна вимогам нормативно-правових актів з питань оцінки майна, не вимагається подача нової заяви або додаткових документів, утому числі документів, що засвідчують сплату авансової орендної плати.

 Від осіб, які раніше зверталися із заявою, згідно з пунктом 7.5. цього ж Положення, не вимагається подача нових заяв або додаткових документів, крім документа, що засвідчує сплату другої частини авансової орендної плати у розмірі, що становить подвійну стартову орендну плату.

Потенційний орендар, який бере участь у конкурсі, вважається таким, що погоджується за наслідками конкурсу:

  • укласти договір оренди майна територіальної громади міста Києва відповідно до Типового договору про передачу майна територіальної громади міста Києва в оренду і виконувати його умови;
  • виконувати додаткові конкурсні умови, визначені Постійною комісією;
  • компенсувати витрати орендодавця або іншого суб'єкта на здійснення незалежної оцінки об'єкта оренди, витрат орендодавця або балансоутримувача (іншого суб'єкта) на публікацію оголошення про конкурс за виставленими рахунками відповідних засобів масової інформації (у разі відсутності бюджетного фінансування цих витрат).

Розмір компенсації витрат на здійснення незалежної оцінки не може бути більшим ніж показники звичайної ціни послуг на виконання послуг з оцінки майна, визначені Фондом державного майна України.

 * Претендент- особа, яка бажає взяти участь у конкурсі;

 *Учасник конкурсу– фізична та юридична особа, яка надала заяву про участь у конкурсі у спосіб, визначений Порядком проведення конкурсу на право оренди майна територіальної громади міста Києва;

 *Переможець конкурсу – учасник конкурсу, який запропонував найвищий розмір орендної плати за перший/базовий місяць оренди із застосуванням принципу аукціону, визначається конкурсною комісією.

*Стартова орендна плата – орендна плата, розрахована за відповідною методикою та зазначена в публікації, або в оголошенні на конкурс про право оренди. Стартова орендна плата може бути змінена внаслідок іншого цільового призначення, який буде запропонований учасниками в конкурсних пропозиціях цільового призначення приміщення.

 

Детальна інформація на сайті:  https://kyivcity.gov.ua/  та  за телефоном 281-66-24.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю