КМДА Київська міська державна адміністрація


24 червня 2019

Влітку часу не гай – до бібліотеки, друже, завітай!

Надзвичайно цікаво в бібліотеках району влітку. Це пора творчості, фантазії, захоплюючий світ казкових героїв.

Багато різноманітних заходів проводяться на свіжому повітрі. На юних читачів чекають яскраві літературні подорожі, веселі конкурси, вікторини, сюрпризи, ігри-мандрівки, години спілкування, брейн-ринги, книжковий калейдоскоп, а головне - нові друзі! Бібліогурманів очікують книжкові новинки.

У бібліотеці № 142 для дітей літні бібліоканікулирозпочалисяпід девізом  «Моє літо – це читання: успіх, розвиток, навчання!».

У бібліотеці ім. М.П. Стельмаха для вихованців літнього табору відпочинку «Дзвіночок» на базі спеціалізованої школи І-Ш ступенів №220 з поглибленим вивченням іноземних мов було проведено цикл заходів «Літо без проблем», направлених на безпеку життєдіяльності дитини у літній період,  екологічну годину «Птахи – це краса, пісня і політ» про птахів занесених до Червоної книги України та екскурсію «Хай прекрасним цвітом Теремківська земля рясніє». 

Бібліотеку ім. Наталі Забілидля дітейвідвідали вихованці з літнього табору відпочинку на базі спеціалізованої школи І-Ш ступенів № 85 та діти з літнього табору при клубі «Молоді серця» Печерського району. Діти знайомилися з книжками та журналами, збирали пазли, грали в настільні ігри, виготовляли оригінальні книжкові закладинки з паперу та ін.

У бібліотеці № 152 сімейного читання для вихованців літнього табору «Ромашка», на базі спеціалізованої школи № 269 з поглибленим вивченням французької мови до Міжнародного дня захисту дітей було організовано годину правового виховання «Мир і щастя –не дива, тільки знай свої права», до Всесвітнього дня навколишнього середовища –екологічну мандрівку «Довкілля – неповторна казка, тож бережи його, будь ласка» з квест-грою «Знавці природи» та природничою вікториною «Моє довкілля» та ін.

Бібліотеки району запрошують всіх бажаючих провести цікаве, змістовне, корисне дозвілля.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.