КМДА Київська міська державна адміністрація


21 червня 2019

Державні службовці райдержадміністрації відзначили своє професійне свято

Щорічно, 23 червня, в Україні відзначається День державної служби України. Це професійне свято засновано Указом Президента у 2003 році. Дату обрано не випадково, адже 23 червня також відзначається День державної служби ООН.

Напередодні цього професійного свята, 21 червня, в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації урочисто привітали держслужбовців.

Звертаючись до присутніх із вітальним словом, голова райдержадміністрації О. Настасенко подякував  колективу і побажав  усім гарного настрою, миру і добра,  родинного затишку.

За сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня державної служби України,  кращих державних службовців Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації нагородили Подяками Київського міського голови та голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації .

Із професійним святом тих, хто щоденною працею забезпечує стабільну роботу державних установ та організацій району в усіх сферах суспільного життя, привітав заступник  міського голови - секретар Київської міської ради Володимир Прокопів і побажав міцного здоров'я, професійного зростання та успіхів. 

Святкову атмосферу та гарний настрій на святі створив квартет солістів "Impressio".

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.