КМДА Київська міська державна адміністрація


3 червня 2019

Спортивно-розважальний дитячий фестиваль «Свято у нашому дворі»

Вже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. Не оминуло це свято й дітей, які проживають на території Голосіївського району міста Києва.

Так, вже четвертий рік поспіль пройшов спортивно-розважальний дитячий фестиваль «Свято у нашому дворі», приурочений до Дня захисту дітей.

Захід відбувся на територіях двох спортивних майданчиків за адресами вул. Теремківська, 6 та вул. Голосіївська, 8.

Програми кожної локації передбачали насичені, цікаві та різноманітні заходи: спортивні змагання з футболу, перетягування канату, творчі виступи дитячих колективів закладів освіти та культури району, вікторини, майстер-класи, співочі конкурси, розважальні ігри, нагородження учасників змагань та багато іншого.

Крім того, вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Арго» продемонстрували показовий виступ з черлідингу та створили справжнє свято для усіх присутніх.

Вищезазначений захід став символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

ФОТО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.