Головна  →  Новини  →  30 травня 2019

Проведено семінар - тренінг на тему: «Мистецтво діалогу через ненасильницьке спілкування»

29.05.2019 року в приміщенні Голосіївської районної в місті Києві адміністрації, Центр у справах сім’ї та жінок «Родинний дім» спільно із Командою Українського центру ненасильницького спілкування і примирення «Простір Гідності» провів семінар - тренінг на тему: «Мистецтво діалогу через ненасильницьке спілкування».

У заході взяли участь фахівці служби у справах дітей та сім’ї, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та управління праці та соціального захисту населення.

Мета заходу сприяння розвитку суспільної культури діалогу, напрацювання навичок запобігання і врегулювання насильницьких конфліктів різних ступенів на різних рівнях суспільства, а також налагодження діалогів між конфліктуючими сторонами для відновлення взаєморозуміння і заснування передумов для спільного розвитку, побудови стосунків між людьми, заснованих на чесності, доброзичливості, відкритості, шанобливості, що задовольняє потреби усіх.

Учасники заходу мали нагоду через практичні вправи розглянути питання процесу ненасильницького спілкування, розібрати власні приклади із життя та професійної діяльності. Представлені методи роботи стануть у нагоді кожному спеціалісту, сприятимуть налагодженню спілкуванню як на особистісному, так і на професійному рівні.  

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю