Головна  →  Новини  →  24 травня 2019

Відбулася міні-ярмарка вакансій

З метою якісного задоволення кадрових потреб французької компанії ТОВ «ЛЕРУА МЕРЛЕН УКРАЇНА», яка входить  в європейську мережу будівельних гіпермаркетів,  в Голосіївській районній філії КМЦЗ 24 травня 2019 року відбулася міні-ярмарка вакансій. В заході прийняли участь 7 безробітних, яким були запропоновані наступні актуальні вакансії: «продавець-консультант», «касир», «комірник (працівник складу)», «столяр». 

 

Філософія ТОВ «ЛЕРУА МЕРЛЕН УКРАЇНА» полягає в тому, що «співробітник – це серце компанії», а тому їм потрібні працівники,  які розвивають компанію та розвивають себе. Представники роботодавця  - начальник відділу кадрів магазину Саперно-Слобідська Надія Кудрявцева разом зі спеціалістом по персоналу Світланою Довгополенко  - ознайомили учасників заходу з профілями вакансій, умовами праці, плануванням графіку роботи, доплатами, преміальними, соціальним пакетом (безкоштовні харчування, мобільний зв’язок, уніформа), правом на відпустку (через 6 місяців роботи), можливостями  горизонтального та вертикального кар’єрного росту в компанії. Начальник відділу кадрів магазину Надія Кудрявцева розповіла про заплановане відкриття нових будівельних гіпермаркетів на Виноградарі та на Позняках/Осокорках міста Києва.

Претендентів, які заповнили анкети та отримали направлення на працевлаштування до роботодавця, було запрошено в офіс гіпермаркету на вул. Саперно-Слобідська, 26 для проведення подальших співбесід. 

Наприкінці зустрічі представники роботодавця висловили подяку спеціалістам Голосіївської районної філії КМЦЗ за організацію заходу, підкресливши зацікавленість в подальшій співпраці. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю