Головна  →  Новини  →  27 травня 2019

Презентация громадських проектів

Вже третій рік поспіль Громадський бюджет є інструментом активних громадян для зміни міста Києва на краще. Громадський бюджет – це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них.

26.05.2019 під час проведення загальнорайонних заходів до Дня столиці та Дня Києва в парку культури та відпочинку імені М. Рильського комплексною дитячо-юнацькою спортивною школою № 15 презентовано реалізовані в 2019 році проекти-переможці бюджету участі № 542 «Сучасне обладнання для тренувань спортсменів секції велотреку комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 15» та № 543 «Сучасне обладнання для участі у змаганнях спортсменів секції велотреку комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 15».

В ході реалізації проектів здійснено закупівлю нового тренувального обладнання: тренажери, велосипеди, інструменти, шоломи, тощо.

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи № 15 продемонстрували мешканцям Голосіївського району, киянам та гостям столиці нове, сучасне обладнання, придбання якого забезпечить належні, гідні умови для тренувань та участі у змаганнях з велосипедного спорту.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю