Головна  →  Новини  →  17 травня 2019

Київському маргариновому заводу - 70

15.05.2019 року голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Настасенко Олександр Григорович привітав Приватне Акціонерне Товариство «Київський маргариновий завод» з нагоди 70-річчя від дня заснування та відзначив  Почесною грамотою колектив, вручив Подяки кращим співробітникам підприємства. ФОТО

 

ПрАТ «Київський маргариновий завод» одне із провідних підприємств не тільки Голосіївського району, але і міста Києва.

Це компактне підприємство потужністю - 64,8 тис. тонн рафінованих жирів в рік, 48,60 тис. тонн маргаринової продукції і 7,9 тис. тонн майонезної продукції, яке більше п'ятдесяти років є «лабораторією» технологічних і маркетингових інновацій в олійно-жировій галузі.

 Свого часу підприємство першим в Україні і третіми на пострадянському просторі почали виробляти майонез класичний 67 %, без якого багато киян не уявляють собі традиційні страви, включаючи культове «олів’є». З того часу продукція Київського маргаринового заводу, яка зараз виробляється під ТМ «Олком», є візитівкою і послом бренду Києва і не тільки у різних регіонах нашої держави, але й за кордоном. Рішенням органу з сертифікації продукції, процесів і послуг CERTEX вона маркується як «Столичний стандарт якості». До того ж, підприємство активно долучається до програми підтримки українського експорту. Забезпечуючи відповідність виготовлених товарів для промислових споживачів кондитерської та молочної галузі стандартам ЄС та США.

Вагомі та своєчасні внески трудового колективу до столичного бюджету надають можливість владі постійно розвивати інфраструктуру міста та допомагати нужденним верствам населення.

 

За інформацією відділу економіки ГРДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю