Головна  →  Новини  →  24 квітня 2019

Профорієнтаційний Фестиваль « ПРОФFEST-2019»

23 квітня 2019 року в рамках проведення «ПРОФFEST-2019» фахівцями відділу профорієнтації Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості і нашими соціальними партнерами Голосіївським районним в місті Києві центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Державною бібліотекою України для юнацтва було організовано і проведено інтерактивний захід «Веселі пригоди в країні професій» для дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування.

В процесі заходу діти були ознайомлені з формулою вибору професії, вірними кроками вибору та класифікацією професій, також проведені профорієнтаційні ігри, конкурси та вікторини. В рамках заходу відбувся конкурс малюнку «Моя професія в моїх мріях» після чого діти презентували свої твори і розповідали про свої вподобання. Наприкінці зустрічі проведено нагородження переможців конкурсів де фахівцями Голосіївської районної філії  було  вручено подарунки від служби зайнятості.

Захід був проведений дружній атмосфері, де всі учасники процесу отримали багато позитивних емоцій та вражень від спілкування один з одним.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю