КМДА Київська міська державна адміністрація


9 квітня 2019

Порядок повернення помилково та/або надміру зарахованих коштів з бюджету

Управління Державної казначейської служби України у Голосіївському районі м. Києва надає інформацію щодо порядку повернення   помилково та/або надміру зарахованих коштів з бюджету 

Відповідно до вимог пункту 5 Порядку повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2013 № 787 повернення помилково або надміру зарахованих до бюджету податків, зборів, платежів та інших доходів бюджетів здійснюється за поданням органів, що контролюють справляння надходжень бюджету.

Подання на повернення помилково або надміру зарахованих до бюджету податків, зборів, платежів та інших доходів бюджетів подається до органу Казначейства за формою згідно з додатком 1 до цього Порядку.

Подання на повернення помилково сплачених коштів з рахунка, відкритого в органі Казначейства для зарахування надходжень судового збору за подання заяв, скарг до конкретного суду, видається відповідним судом.

У разі необхідності повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів через органи Казначейства платнику необхідно:

Подати до ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ У М. КИЄВІ за адресою: 01004, м.Київ вул.Терещенківська 11 А, оригінал подання (погоджене з відповідним місцевим фінансовим органом у разі повернення коштів з місцевих бюджетів) разом з заявою про повернення коштів з бюджету та оригіналом або копією документа на переказ, або паперовою копією електронного розрахункового документа, які підтверджують перерахування коштів до бюджету.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.