КМДА Київська міська державна адміністрація


29 березня 2019

Профорієнтаційний Фестиваль « ПРОФFEST-2019»

28 березня 2019 року в рамках проведення «ПРОФFEST-2019»фахівцями Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості та соціальними партнерами Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було організовано і проведено профорієнтаційний інтерактивний захід  «Твій вибір-твоє життя» для дітей з інвалідністю та їх батьків.

 

В процесі інтерактиву діти були з ознайомлені з важливістю правильного вибору професії, чинниками які потрібно враховувати при виборі, та професіями які є актуальними на ринку праці. В ході заходу проведені профорієнтаційні ігри, конкурси та вікторини за допомогою яких діти змогли зорієнтуватися в океані різноманітних професій.  В рамках заходу також був проведений конкурс малюнку «Професія моєї мрії» після чого діти презентували свої твори і розповідали про свої вподобання.

 

Наприкінці зустрічі відбулося нагородження переможців конкурсів де фахівцями Голосіївської районної філії  було  вручено подарунки від служби зайнятості.

Наостанок діти ласуючи цукерками ділилися своїми враженнями від цікаво проведеного часу, так як захід відбувався в теплій атмосфері довіри і взаєморозуміння дорослих та дітей, де всі учасники процесу отримали багато позитивних емоцій.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.