Головна  →  Новини  →  25 березня 2019

Відбулось засідання районної комісії ТЕБ та НС

21 березня під головуванням заступника голови Голосіївської райдержадміністрації А.О. Багана відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) Голосіївської райдержадміністрації.

До засідання комісії долучились представники комунальних підприємств району, Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві, Голосіївського управління поліції ГУ Національної поліції у м. Києві, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та ін.

На порядок денний було винесено розгляд наступних питань: про заходи щодо забезпечення сталого пропуску весняної повені 2019 року,  стан пожежної безпеки в житлово-комунальному секторі, закладах освіти, культури, в оздоровчо-лікувальних закладах.

За результатами наради було вирішено утворити оперативний штаб для керівництва роботами з пропуску льодоходу, попередження повені та паводків в 2019 році в Голосіївському районі столиці та призначити керівником штабу - заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації А.О. Багана, а також було надано доручення відповідним комунальним службам та структурним підрозділам райдержадміністрації здійснювати моніторинг рівня води річок, ставків та об’єктів, які знаходяться в зоні впливу шкідливої дії льодоходу, повені та паводків, забезпечити очищення всіх зливо приймачів, організувати готовність техніки до дій в надзвичайних ситуаціях, забезпечити оперативне висвітлення в ЗМІ заходів по забезпеченню організованого пропуску весняної повені тощо.

Друге питання буде розглянуто  на наступному засіданні.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю