Головна  →  Новини  →  18 березня 2019

До Дня українського добровольця в Будинку культури «Конча-Заспа» відбувся літературно-музичний вечір

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню   патріотичного  духу в суспільстві 15 березня до Дня українського добровольця в Будинку культури «Конча-Заспа» відбувся літературно-музичний вечір «Любов до України у серцях!».

В заході взяли участь Ольга Вершняк - поетеса, лауреат фестивалю народної творчості, Володимир Горобець - соліст академічного ансамблю пісні і танцю Національної Гвардії України, Наталія Шинкаренко та  Володимир Стародуб - лауреати Всеукраїнських конкурсів та фестивалів.

Також до заходу долучилися діти, учасники творчих гуртків та колективів Будинку культури «Конча-Заспа»: Влада Сватко, Софія Стечак, Ліза Маляренко та Олександр Кострицький. Вихованці вокального колективу «Веселка» виконали пісні  «Не твоя війна», «Пісня солов’їна». Фіналом заходу стала літературно-музична композиція «Україна», в якій були задіяні учасники спортивного танцю «Натхнення», вокального колективу «Веселка» та  гуртка «Художнє слово».

Культурно-мистецька програма була спрямована на формування у молодого покоління почуття вірності, любові до Батьківщини, прищеплення  шанобливого ставлення до історичної пам'яті. 

Фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю