КМДА Київська міська державна адміністрація


25 лютого 2019

22.02.2019 року відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення Державної установи "Інституту еволюційної екології Національної академії наук України"

З метою якісного задоволення кадрових потреб роботодавця та ефективного підбору персоналу в Голосіївській районній філії Київського міського центру зайнятості 22.02.2019 року відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення  Державної установи "Інституту еволюційної екології Національної академії наук України".

  

У заході взяли участь 10 безробітних, які шукають роботу за посадами «бухгалтер» та «провідний економіст». Начальник відділу кадрів Громова Ольга Сергіївна презентувала свою установу, ознайомила учасників заходу з умовами праці, графіком роботи,  а також  наголосила, що трудові відносини з найманим персоналом укладаються виключно на легальній основі, тому за працівниками зберігаються гарантії, встановлені законодавством, а це – своєчасне отримання заробітної плати, право на відпустку, оплата листків непрацездатності тощо.

Громова О.С. висловила подяку спеціалістам Голосіївської районної філії КМЦЗ за проведений захід, відзначивши високий рівень його організації та висловила бажання до подальшої співпраці.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.