Головна  →  Новини  →  21 лютого 2019

В Голосіївській райдержадміністрації відбулась зустріч з авторами проектів Громадського бюджету - 2019

21 лютого 2019 року голова Голосіївської райдержадміністрації Олександр Настасенко зустрівся з авторами-переможцями проектів Громадського бюджету - 2019. На зустріч були запрошені керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, на яких покладено відповідальність за етапи реалізації проектів протягом року.

Під час наради було з’ясовано, що відповідальними підрозділами райдержадміністрації спільно з авторами опрацьовано, погоджено та затверджено календарні плани реалізації проектів.

Автор проектів № 542 «Сучасне обладнання для тренувань спортсменів секції велоспорту КДЮСШ № 15» та № 543 «Сучасне обладнання для участі в змаганнях спортсменів секції велоспорту КДЮСШ № 15» Дмитро Брідня повідомив присутнім, що в лютому місяці розпочато реалізацію та фінансування його проектів.

Олександр Настасенко надав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, які відповідають за хід реалізації проектів, надавати інформаційно-методичну допомогу та оперативно вирішувати нагальні питання, що виникають в процесі реалізації проектів.

З нормативно-правовими документами та інформацією про хід реалізації громадських проектів – 2019 в Голосіївському районі м. Києва можна ознайомитись за посиланням

/content/byudzhet-uchasti.html

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю