КМДА Київська міська державна адміністрація


19 лютого 2019

Діти соціально незахищених категорій переглянули виставу «Алі-Баба»

17 лютого 2019 року діти соціально незахищених категорій, які є клієнтами Центру Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відвідали виставу «Алі-Баба» у театрі ляльок на лівому березі Дніпра.

                     "Персія, Персія! Солодкі фрукти та ароматні спеції, метушливі базари та дивовижні речі.                         Тут можливо все, тут стаються дива! Бідний брат може стати багатим, а багатий – поплатитися за свою жадібність. Печера, що зберігає величезні багатства, відкривається за допомогою чарівних слів, а хитрі розбійники обирають місцем схованки… звичайні горщики". 

Хто не чув казку про Алі-Бабу? Хто не мріяв хоча б разочок зазирнути до таємничої печери, вимовивши: «Сім-сім, відкрийся!»?

Діти, потрапляючи у вир казкових пригод та спостерігаючи за героями, починають замислюватись про добро і зло, про силу кохання та зраду, про вірність власній мрії. Після перегляду такої вистави кожна дитина зробить для себе корисні висновки. Саме це є головною метою для нас, дорослих, у вихованні нашого підростаючого покоління! 

Захід відбувся за підтримки Громадської Організації «Театраліум». Цього разу на виставу було запрошено 40 дітей.

За інформацією  Голосіївського районного центру

 соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.