КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2018

У Голосієві засяяла яскравими вогнями головна новорічна ялинка!

У Голосієві засяяла яскравими вогнями головна новорічна ялинка!

19 грудня, в День Святого Миколая, у Голосіївському парку культури та відпочинку ім. М. Рильського відбулося засвічення районної  новорічної ялинки  «Новорічна зірка сяє – в Голосіїво збирає!».

Перед початком урочистостей потішило малечу та дорослих новорічна театралізована казка «Ще одна історія про Кая та Герду» дитячого шоу-театру «Мода і більше того». 

Привітати присутніх зі святом Святого Миколая, наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, засвітити районну новорічну ялинку прийшли депутат Київської міської ради, заступник міського голови - секретар Київради Володимир Прокопів та виконувач обов’язків голови Голосіївської районної в місті Києві  державної адміністрації Олександр Настасенко. 

Розділити радість свята з голосіївською громадою завітали маленькі гості з прифронтової зони: вихованці Мар’їнського районного Центру дитячої та юнацької творчості м. Мар’янка Донецької області у супроводі президента Благодійного фонду «Місія добра України» Олени Сідляр.

 

Під гучні заклики та оплески районна ялинка Голосієва спалахнула яскравими вогнями і герої улюблених мультфільмів завели усіх присутніх на святковий хоровод.

Із радістю та веселим настроєм голосіївці та гості підспівували під виступи популярних артистів Тетяни Піскарьової та Олега Шак, а також театра естрадної пісні «СЛАВІЯ». Від запальних пісень присутні заряджались безліччю позитивних емоцій.

 

Наприкінці свята найменші гості  отримали від Святого Миколая солодкі новорічні подарунки.

 

Відкриття новорічної ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть в Голосіївському районі  до свят Нового року та Різдва Христового.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.