Головна  →  Новини  →  7 грудня 2018

Триває прийом заявок на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2018»

Триває прийом заявок на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2018». Про це повідомляють в Асоціації благодійників України, яка є засновником конкурсу.

Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період із 1 січня до 31 грудня 2018 року, благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період, суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заявку можна завантажити за посиланням. Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу:[email protected]до 15 березня 2019 року. До заявки доцільно додати відскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

Цьогоріч переможців визначатимуть у 16-х основних, 3-х індивідуальних та 4-х спеціальних номінаціях (у заявці обов’язково вказати номінацію/ї, у яких заявка братиме участь). Із переліком номінацій можна ознайомитися на сайті засновника конкурсу.

У кожній номінації визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений на церемонії нагородження, що традиційно відбудеться навесні 2019 року у Києві.

Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра» – синонім благодійності в Україні. Лауреати, які посядуть друге та третє місця нагороджуються спеціальними дипломами.

Кінцевий термін подачі заявок – 15 березня 2019 року. Детальніша інформація за телефоном: 067-164-04-11, e-mail:[email protected], на офіційних сайтах конкурсу: http://vboabu.org.ua/http://blagoukraine.org/.

 
 https://kyivcity.gov.ua
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю