КМДА Київська міська державна адміністрація


7 грудня 2018

Привітання в.о. голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Настасенка з Днем місцевого самоврядування

Привітання в.о. голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Настасенка з Днем місцевого самоврядування

Шановні голосіївці, представники органів місцевого самоврядування, депутати!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиції вільних українців, що визнають лише виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями.

Висловлюю вдячність депутатам Київської міської ради, представникам органів місцевого самоврядування району, які демонструють самовідданість у роботі, високий професіоналізм та відповідальність. Саме вони,  представляючи  інтереси громади, забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Шана вам, дорогі голосіївці, за любов до рідного району, рідного міста, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереможне бажання здолати усі негаразди.

Від усього серця бажаю всім, кожній родині, кожному мешканцю району, міцного здоров’я, наснаги, достатку, благополуччя, витримки та оптимізму.

Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас усіх у спільному прагненні зробити наш Голосіївський район, місто, країну кращими.

Зі святом!                                                        

З повагою                                                    

                                                                               в.о. голови Голосіївської районної

в місті Києві державної адміністрації

 Олександр  Настасенко 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.